MICELLAR CASEIN - vanilka - 900 g

Značka: Nutrend
€0,01
Momentálne nedostupné

Kvalitný izolát mliečnej bielkoviny s vysokým obsahom kazeínu s efektom dlhšieho vstrebávanie, vhodný najmä vo večerných hodinách alebo v období diétneho režimu kedykoľvek počas dňa

Detailné informácie

Podrobný popis

  • až 77% bielkovín
  • až 35 g bielkovín v jednej dávke
  • 7,8 g BCAA v jednej dávke
  • značkový probiotický a prebiotický komplex LactoWise ™
  • 1 350 000 000 cfu Bacillus coagulans v jednej dávke
  • viac ako 1 g vápnika v jednej dávke
  • bez umelých farbív 
 
Micellar CASEIN je určený: pre silových športovcov s požiadavkou príjmu kvalitnej bielkoviny v nočných hodinách, na budovanie svalovej hmoty, na redukčné diéty, prípadne aj ketogénne diéty.
 

Odporúčané dávkovanie produktu Micellar CASEIN: dávku 45 g rozmiešajte v 450 ml vody. Odporúčame konzumovať 1 dávku pred spaním. Proteín môžete užiť aj v prípade, že očakávate dlhšiu pauzu medzi jedlami.

Použitie: 15 g = 1 odmerka. Podľa odporúčaného dávkovania odmerajte a rozmiešajte v šejkri. Po otvorení skladujte pri teplote do 25 °C a spotrebujte do 3 mesiacov.

Upozornenie: Ochutený nealkoholický nápoj obohatený, so sladidlami, vhodný najmä pre športovcov.
Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí! Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.
 
Zloženie MICELLAR CASEIN:
 
Micellar CASEIN: príchuť vanilka -94% izolát mliečnych bielkovín (75% micelárny kazeín), aróma, pšeničná vláknina (neobsahuje glutén), stabilizátory akáciová a xantánová guma, emulgátor sójový lecitín, protihrudkujúca látka oxid kremičitý, prebiotická-probiotický komplex LactoWise® (Bacillus coagulans, galaktomanan), sladidlá sukralóza a steviol-glykozidy, farbivo beta karotén.

 

Dodatočné parametre

Kategória: FITNESS
Hmotnosť: 900 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: