Biotta čučoriedková šťava

BEZ LEPKU VEGAN FRIENDLY BEZ LAKTÓZY BIO
Značka: ÁNO
€0
Skladom

Šťava vyrobená z 305 g bio čučoriedok

Detailné informácie

Podrobný popis

Pri náchylnosti k hnačkám, antiseptický, podporuje obranyschopnosť organizmu, obsahuje vitamín C a mirtillín. Čučoriedková šťava obsahuje vitamín B2 a C, je výborným zdrojom antioxidantov. Používa sa ako liek proti hnačkám, znižuje krvný tlak. Ničí choroboplodné baktérie nachádzajúce sa v zažívacom trakte, ako aj baktérie odolné voči antibiotikám. Karotenoidy obsiahnuté v šťave zlepšujú zrak. Má vlastnosti, ktoré pôsobia proti parazitom a je nápomocná, keď organizmus trápia hlísty či mrle. Ľudové liečiteľstvo tvrdí, že je to nenahraditeľný liek na hemoroidy.  Liečivé účinky čučoriedok  - Pomáhajú pri hnačke a zmierňujú črevné poruchy  - Zvyšujú vylučovanie moču, pôsobia odvodňujúco  - Znižujú hladinu cholesterolu a krvných tukov - Posilňujú imunitný systém  - Chránia bunky organizmu pred voľnými radikálmi  - Podporujú sekréciu slizníc  - Pomáhajú pri znižovaní hmotnosti  alergény.

Veganské, bezlepkové a bezlaktózové.

Podiel ovocia: 61,5%

Zloženie: šťava z lesných čučoriedok (55%) - pôvod Škandinávia, čajový extrakt z citróna (0,2g/l)(35,1%), agávový sirup (9,9%). Všetky zložky sú z biologického poľnohospodárstva.

Doporučená dávka min. 0,1 l denne. 

Pred otvorením pretrepať.

Po otvorení fľaše spotrebujte do 4 dní, pri uložení v chladničke do 8 dní.

Priemerné výživové hodnoty: v 100 ml  

Energetická hodnota ..........................220 kJ/(61 kcal)

Tuky.................................................... 0,0 g      z toho nasýtené mast. kyseliny.........0,0 g   

Sacharidy     ...................................... 13,0 g       z toho cukry....................................12,0 g**

Bielkoviny  ..........................................0,1 g

Soľ ......................................................0,01 g  

**obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: